Elämysmatkailua yrityksille

Vilkkaan kaupunkielämän ja kiireen keskellä on vaikea rentoutua ja irtautua arjesta. Tarjoamme Elämystapahtumia yrityksille keskellä Suomen puhtainta luontoa. Luonnossa oleminen vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti, ja on tutkittu fakta, että luonnossa ihmisen mieli lepää. Lähti luontoon sitten nauttimaan maisemista rennolle vaellusretkelle tai viettämään aikaa eri aktiviteettien parissa, irtautuminen arjen kiireisistä askareista tekee hyvää. Siksi juuri esimerkiksi suuryritysten henkilökunnalle erilainen päivä on aika ajoin paikallaan. Vaellusretkille voi lähteä joko opastetusti tai itsenäisesti oman ryhmän kesken. Meidän kauttamme saat kaiken, mitä onnistuneen päivän luomiseen tarvitaan.

Melonta

Välineeksi melontaan voi valita joko kajakin, kanootin tai SUP-laudan. Melonta on helppoa ja sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Aiempaa kokemusta melomisesta ei tarvitse välttämättä olla, ja melomaan voi lähteä aluksi vaikka vain muutamaksi tunniksi kerrallaan. Mahdollista on myös suunnitella koko päivän melontaretki evästaukojen kera. Heikomman kunnon omaaville melonta sopii myös kunhan tahti on sopiva. Melontaa voi harrastaa niin kauan kuin vesistöt ovat jäättömiä ja sopivan lämpimiä, eli käytännössä huhtikuusta lokakuuhun. Vesistöjen suhteen riittää valinnan varaa, sillä melominen on mahdollista niin järvissä, joissa kuin meressäkin.

Kannattaa kuitenkin huomioida välineet, joita aikoo käyttää. SUP-lautailu vaatii jo hieman parempaa kuntoa, ja on kanoottia herkempi kaatumaan. Suomen vesistöissä liikkuessa on tietenkin tärkeää myös tiedostaa mahdolliset vaarat, kuten veden varaan joutuminen tai eksyminen. Aloittelevien melojien kannattaa pysytellä lähellä rantaa, ja kohdistaa retket lähialueille. Maisemat ovat melontaretken aikana parhaimmillaan, ja sen lähemmäksi luontoa on vaikea päästä.

Paintball

Mikäli kaipaa hieman erilaista aktiviteettia arjen ja kiireen keskelle, on paintball mitä mainioin vaihtoehto. Se toimii erinomaisen hyvin silloin, kun mukana on suurempi joukko ihmisiä. Varusteisiin kuuluvat maalikuulia ampuvat pyssyt, mutta ne voi halutessaan korvata kumikuulia ampuvilla aseilla, jotka eivät satu. Suojavaatteet kuuluvat myös asiaan, mutta esimerkiksi kenkien kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota sotkeutumisvaaraan. Ideana on käydä tovereiden kanssa leikkimielistä sotaa joko luonnossa tai aktiviteettiin tarkoitetussa hallissa. Osuman saatuaan pelaaja joutuu joko hetkeksi tai kokonaan pelistä pois. Säännöt ovat muokattavissa jokaisen pelaajaryhmän mielen mukaan.