Elämystapahtumia yrityksille luonnon keskellä

Tarjoamme runsaan valikoiman elämyksiä tuottavia retkiä ja tapahtumia yrityksille. Erikoisalaamme ovat luontoon ja luonnossa reippailemiseen keskittyvät tapahtumat jotka voimme räätälöidä kaiken kokoisille ja ikäisille ryhmille. Stressi on nykyisin suuri ongelma yrityksissä niin johtajille kuin alaisillekin. Tiede on kuitenkin todistanut että [luonnossa olo:http://www.bbc.com/earth/story/20160420-how-nature-is-good-for-our-health-and-happiness parantaa stressiä] ja tekee ihmisistä onnellisempia. Suurin osa ihmisistä asuu kaupungeissa eivätkä pääse luontoon kuin kesällä mökille mennessä, joten mikä olisi sen parempi virkistyspäivä kuin reippailla Suomen puhtaassa ja koskemattomassa luonnossa!

Tarjoamiemme aktiviteettien vaikeusasteet ovat täysin valittavissa. Me hoidamme kuljetuksen ja välineiden vuokraamisen, ammattitaitoiset oppaat tai avustajat sekä ruoat ja juomat ottaen huomioon eri ruokavaliot. Jos on mahdollista viettää koko viikonloppu reissussa, kansallispuistot ovat erityisen mielen jääviä kohteita.

Melontaretket

Melominen on helppoa mutta hauskaa, ja sopii kaikille. Kauniita vesistöjä löytyy joka puolelta Suomea, ja me tarjoamme melomista järvellä, merellä tai jokea pitkin. Välineistä voi valita joko kajakit, kanootit tai SUP-laudat. Melomiskausi kestää niin kauan kuin vesi ei ole hyytävää, eli noin toukokuusta lokakuuhun. Melomaan voi lähteä ihan vain kokeilumielessä pariksi tunniksi, tai sitten koko päivän kestävälle kunnon retkelle jossa pysähdytään lounaalle ja melotaan takaisin. Huonokuntoisetkin voivat meloa monta tuntia kunhan tahti on rauhallinen. Vesillä olo on nautinnollista kaikille, ja luonto on usein kauneinta järveltä tai mereltä nähden. Monille on myös uusi asia esimerkiksi lähteä melomaan merelle ja nähdä oma kaupunki uudesta perspektiivistä.

Suppaus on useimmille vielä tuntematonta joten sen kokeileminen on varmasti uusi elämys. SUP-lauta on suuri ja paksu, ja sen päällä seisotaan meloen puolelta toiselle. Suppaamalla pääsee etenemään suunnilleen samaa vauhtia kuin kanootilla tai kajakilla. Laji on kuitenkin hieman vaikeampi ja suppauksessa useimmat aloittelijat putoavat veteen ainakin kerran. Suppausretket kannattaa siis tehdä kesäaikaan kun on tarpeeksi lämmintä, ja ryhmissä joissa kaikki osaavat uida tai eivät ainakaan pelkää vettä. Vuokraamme myös märkäpukuja, joka päällä voi molskahdella huoletta kylmäänkin veteen ja silti meloa palelematta. Suppaaminen on hieman haastavampaa kuin muu melominen, joten ryhmän kuntotaso kannattaa pitää mielessä kun miettii minkälaiselle melomisretkelle lähtee. Muuten melominen sopii kaikille, ja pelastusliivit päällä ei vettä pelkääväänkään tarvitse olla huolissaan.

Vaeltaminen

Vaellusreissussa tahti on rauhallinen ja voi keskittyä katselemaan ja nauttimaan ulkoilmasta ja luonnon tuoksuista ja äänistä. Vaeltaminen sopii ennen kaikkia ryhmille joissa on toivottavaa että ihmiset tutustuvat toisiinsa, sillä porukassa kävellessä on kerrankin aikaa ja mahdollisuuksia jutella työtovereiden kanssa, joista ei tiedä kuin nimen. Vaellus voi huipentua esimerkiksi makkaran paistamiseen laavulla tai saunomiseen illan päätteksi.

Jalkapalloturnaukset

Kaikki tykkäävät pelata ja katsoa jalkapalloa, ja kun järjestää kunnon turnauksen on luvassa ikimuistoinen päivä. Kaikista löytyy sisäinen jalkapalloilija kunhan pelin tahti on tarpeeksi rauhallinen ja ilmapiiri on rento. Joukkueita voidaan muodostaa useita esimerkiksi iän, sukupuolen tai yrityksen hierarkian mukaan. Alaisille saattaa jäädä mukavia muistoja siitä kerrasta kun he löivät johtoportaan tiimin jalkapallossa! Pelin jälkeen osallistujat voivat nauttia ruoasta, juomasta ja saunasta. Monet yritykset, muun muassa Unibet Casino Online, järjestävät hyväntekeväisyysturnauksia, jotka me olemme organisoineet.

Paintball

Paintballissa perinteisesti jakaudutaan joukkueisiin, jotka “sotivat” toisiaan vastaan ampuen paintball -aseilla. Kun saa osuman, joutuu pelistä pois joko kokonaan tai joksikin aikaa. Säännöt ovat muokattavissa. Paintball on elämys jota harva kokeilee arkielämässään, joten se jää varmasti mieleen. Pelin fyysisyystaso on valittavissa koska se riippuu paikasta missä pelataan ja säännöistä. Pelata voi joko sisähallissa tai metsässä, mutta luonto on tietysti sotaa ajatellen realistisempi vaihtoehto, ja samalla osallistujat saavat nauttia ulkona olosta. Paintballin sijaan voi käyttää kuumikuulia, jotka eivät sotke eivätkä satu. Paintballissa on mukana vetäjä joka opettaa säännöt, auttaa tarvittaessa ja pitää huolen siitä, että sääntöjä noudatetaan eikä kukaan eksy pois sotatantereelta.